Dat Stijn Bijnens na elf jaar LRM verlaat om CEO te worden van Cegeka, schreven we in mei al. Maar ondertussen heeft de Limburgse Investeringsmaatschappij een opvolger gevonden. Uit de selectieprocedure kwam Tom Vanham als beste kandidaat naar voren.

Vanham komt van Generali Belgium, waar hij op dit moment nog CEO is. Hij heeft dan ook voornamelijk zijn sporen verdiend in de verzekeringssector, en werkte onder meer bij AIG Europe en Marsh, en nam directiefuncties op bij AXA.

LRM is de investeringsmaatschappij achter projecten zoals Corda Campus, Droneport en Greenville.

Dat Stijn Bijnens na elf jaar LRM verlaat om CEO te worden van Cegeka, schreven we in mei al. Maar ondertussen heeft de Limburgse Investeringsmaatschappij een opvolger gevonden. Uit de selectieprocedure kwam Tom Vanham als beste kandidaat naar voren. Vanham komt van Generali Belgium, waar hij op dit moment nog CEO is. Hij heeft dan ook voornamelijk zijn sporen verdiend in de verzekeringssector, en werkte onder meer bij AIG Europe en Marsh, en nam directiefuncties op bij AXA.LRM is de investeringsmaatschappij achter projecten zoals Corda Campus, Droneport en Greenville.