Tom Wuyts, director mobile solutions bij Belgacom, heeft het bedrijf 'in onderling overleg' verlaten. Aan de basis van het vertrek liggen organisatorische verschuivingen die al in november doorgevoerd werden. De 'enterprise business unit' van Bart Van Den Meersche werd toen onderverdeeld in twee afdelingen: telecom solutions en it solutions. De reorganisatie leidde tot het ontslag van kmo-verantwoordelijke Jean-Michel Courtoy en Dominiek Vandierendonck.

De functie van Tom Wuyts werd als gevolg van de reorganisatie voortaan ook anders ingevuld en dat ligt nu aan de basis van Wuyts' vertrek. Tom Wuyts benadrukt wel dat hij het bedrijf met een positief gevoel verlaat. De 38-jarige Wuyts kijkt dan ook tevreden terug op zijn 16-jarige carrière bij de groep, waar hij verschillende functies bekleedde bij Proximus, later Telindus en uiteindelijk Belgacom. Sinds 2012 was hij verantwoordelijk voor mobile solutions en devices binnen de enterprise-markt.

Tom Wuyts, director mobile solutions bij Belgacom, heeft het bedrijf 'in onderling overleg' verlaten. Aan de basis van het vertrek liggen organisatorische verschuivingen die al in november doorgevoerd werden. De 'enterprise business unit' van Bart Van Den Meersche werd toen onderverdeeld in twee afdelingen: telecom solutions en it solutions. De reorganisatie leidde tot het ontslag van kmo-verantwoordelijke Jean-Michel Courtoy en Dominiek Vandierendonck.De functie van Tom Wuyts werd als gevolg van de reorganisatie voortaan ook anders ingevuld en dat ligt nu aan de basis van Wuyts' vertrek. Tom Wuyts benadrukt wel dat hij het bedrijf met een positief gevoel verlaat. De 38-jarige Wuyts kijkt dan ook tevreden terug op zijn 16-jarige carrière bij de groep, waar hij verschillende functies bekleedde bij Proximus, later Telindus en uiteindelijk Belgacom. Sinds 2012 was hij verantwoordelijk voor mobile solutions en devices binnen de enterprise-markt.