Volgens het bedrijf is Polen een van de sterkste Europese groeiers in fleet management en telematica. De overname van Finder is in de eerste plaats een uitbreiding van het klantenbestand. Zo wint TomTom met de overname 60.000 abonnementen waardoor het naar eigen zeggen een leidende positie in Oost-Europa krijgt. Het totale abonneebestand komt hiermee boven de 600.000.

TomTom Telematics is een afdeling van navigatiespecialist TomTom en levert voertuigtelematica en connected car diensten. Hoeveel het betaalt voor Finder is niet bekend.

Volgens het bedrijf is Polen een van de sterkste Europese groeiers in fleet management en telematica. De overname van Finder is in de eerste plaats een uitbreiding van het klantenbestand. Zo wint TomTom met de overname 60.000 abonnementen waardoor het naar eigen zeggen een leidende positie in Oost-Europa krijgt. Het totale abonneebestand komt hiermee boven de 600.000.TomTom Telematics is een afdeling van navigatiespecialist TomTom en levert voertuigtelematica en connected car diensten. Hoeveel het betaalt voor Finder is niet bekend.