AlphaBlue: een app die ouders de mogelijkheid geeft om van op afstand te monitoren wat de kinderen op hun mobiele telefoons allemaal aan het uitspoken zijn, zoals een limiet op sms'en en gesprekken.

AlphaBlueDe NAO Robot: een humanoid robot die gezichten en objecten kan herkennen en zeven talen spreekt.

NAO Robot
Zonnewagen: een wagen die gebruikt maakt van zonne-energie als krachtbron. Voorlopig is een dergelijke auto nog geen volwaardig alternatief voor een gewone auto, en wordt die vooral in demonstratieraces gebruikt. Maar enkele grote automerken hebben al laten weten dat ze werken aan zonnewagens voor commercieel gebruik.

Umicore Solar Team
De Sphericam: 's werelds eerste 306°-videocamera met vier gescynchroniseerde camera's om volledige beelden in de rondte (360°) te laten zien.

Sphericam

De Tinké: een sensor die verschillende gezondheidsfactoren test zoals het hartritme, ademhaling en bloed- en zuurstofgehalte.

Tinké

De Good Night Lamp: Lampen voor koppels die niet in hetzelfde huis wonen. De lampen staan via internet met elkaar in verbinding. Wanneer de ene de lamp aansteekt, gaat in het huis van de andere de lamp ook branden. Zo weet je wanneer de ander wakker is of juist gaat slapen.

Good Night Lamp

De Jetovator: een vliegende jetski. Het toestel kan de bestuurder tot 10 meter hoog de lucht instuwen, tot 3 meter diep het water inblazen.

Jetovator

De Subwing: een surfboard voortgetrokken door een boot waaraan je kan hangen om onderwater te glijden en salto's te maken. De nieuwste rage op watersportgebied.

Subwing
De Toyota GT86: De auto rijdt op ammonia. Bij het verbranden van ammonia komen stikstofgas en water vrij, maar geen CO2.

De Holoxica: technologie voor het maken van hologrammen. De 3D-beelden hangen in de lucht en kunnen in real time veranderen.

Holoxica

(TE)

AlphaBlue: een app die ouders de mogelijkheid geeft om van op afstand te monitoren wat de kinderen op hun mobiele telefoons allemaal aan het uitspoken zijn, zoals een limiet op sms'en en gesprekken. AlphaBlueDe NAO Robot: een humanoid robot die gezichten en objecten kan herkennen en zeven talen spreekt. NAO RobotZonnewagen: een wagen die gebruikt maakt van zonne-energie als krachtbron. Voorlopig is een dergelijke auto nog geen volwaardig alternatief voor een gewone auto, en wordt die vooral in demonstratieraces gebruikt. Maar enkele grote automerken hebben al laten weten dat ze werken aan zonnewagens voor commercieel gebruik. Umicore Solar Team De Sphericam: 's werelds eerste 306°-videocamera met vier gescynchroniseerde camera's om volledige beelden in de rondte (360°) te laten zien. SphericamDe Tinké: een sensor die verschillende gezondheidsfactoren test zoals het hartritme, ademhaling en bloed- en zuurstofgehalte. TinkéDe Good Night Lamp: Lampen voor koppels die niet in hetzelfde huis wonen. De lampen staan via internet met elkaar in verbinding. Wanneer de ene de lamp aansteekt, gaat in het huis van de andere de lamp ook branden. Zo weet je wanneer de ander wakker is of juist gaat slapen. Good Night LampDe Jetovator: een vliegende jetski. Het toestel kan de bestuurder tot 10 meter hoog de lucht instuwen, tot 3 meter diep het water inblazen. JetovatorDe Subwing: een surfboard voortgetrokken door een boot waaraan je kan hangen om onderwater te glijden en salto's te maken. De nieuwste rage op watersportgebied. Subwing De Toyota GT86: De auto rijdt op ammonia. Bij het verbranden van ammonia komen stikstofgas en water vrij, maar geen CO2. De Holoxica: technologie voor het maken van hologrammen. De 3D-beelden hangen in de lucht en kunnen in real time veranderen. Holoxica(TE)