Anja Cappelle (The Reference), Ada Sekirin (Business & Decision) en Saskia Kinds (USG Innotiv) zijn in de top 3 gestemd voor de ICT Woman of the Year. In de categorie van de Young ICT Lady of the Year gaat het om Karen De Smet (Itineris), Mercedes Dias (Accenture) en Katty Verressen (RealDolmen).

5.753 lezers brachten hun stem uit. Dat is bijna twee keer meer dan in 2012. De Jury onder leiding van Astrid De Lathauwer (Acerta) kwam gisteren, maandagavond in conclaaf, bij elkaar en heeft na uren beraadslaging de winnaars in elke categorie aangeduid. Wie dat wordt, zal bekend gemaakt worden op 7 februari tijdens een exclusief event in het Brusselse Hotel Plaza. Dan zullen we ook weten wie Martine Tempels (foto) opvolgt als ICT Woman of the Year

Het is de 5de keer dat het 'Shegoesict' event georganiseerd wordt door Data News. Daarmee wil het ict-magazine jonge dames en vrouwen warm maken voor it-studies of een job in de ict-sector. Amper 10 tot 15 procent van de ict-jobs worden vandaag ingepalmd door vrouwen.

Alle info over 'Shegoesict', de deelnemers, de jury en het event vindt u op www.datanews.be/shegoesict.

Anja Cappelle (The Reference), Ada Sekirin (Business & Decision) en Saskia Kinds (USG Innotiv) zijn in de top 3 gestemd voor de ICT Woman of the Year. In de categorie van de Young ICT Lady of the Year gaat het om Karen De Smet (Itineris), Mercedes Dias (Accenture) en Katty Verressen (RealDolmen). 5.753 lezers brachten hun stem uit. Dat is bijna twee keer meer dan in 2012. De Jury onder leiding van Astrid De Lathauwer (Acerta) kwam gisteren, maandagavond in conclaaf, bij elkaar en heeft na uren beraadslaging de winnaars in elke categorie aangeduid. Wie dat wordt, zal bekend gemaakt worden op 7 februari tijdens een exclusief event in het Brusselse Hotel Plaza. Dan zullen we ook weten wie Martine Tempels (foto) opvolgt als ICT Woman of the Year Het is de 5de keer dat het 'Shegoesict' event georganiseerd wordt door Data News. Daarmee wil het ict-magazine jonge dames en vrouwen warm maken voor it-studies of een job in de ict-sector. Amper 10 tot 15 procent van de ict-jobs worden vandaag ingepalmd door vrouwen. Alle info over 'Shegoesict', de deelnemers, de jury en het event vindt u op www.datanews.be/shegoesict.