De aandeelhouders van noodlijdende Leuvense elektronicabedrijf Topcom hebben opnieuw 600.000 euro in het bedrijf gestopt.

Dat bericht staat in De Tijd. De aandeelhouders - Stonefund (familie Colruyt), Sofindev (Colruyt/Sofina) en de familie Lowette - hadden vorig jaar al 1,5 miljoen euro in het bedrijf gepompt.

Topcom, dat consumentenelektronica produceert en verkoopt, maakte het voorbije jaar 3,75 miljoen euro verlies. Het bedrijf heeft een nieuwe topman gekregen in de persoon van Bruno Put, die Topcom weer gezond moet maken.

De aandeelhouders van noodlijdende Leuvense elektronicabedrijf Topcom hebben opnieuw 600.000 euro in het bedrijf gestopt. Dat bericht staat in De Tijd. De aandeelhouders - Stonefund (familie Colruyt), Sofindev (Colruyt/Sofina) en de familie Lowette - hadden vorig jaar al 1,5 miljoen euro in het bedrijf gepompt. Topcom, dat consumentenelektronica produceert en verkoopt, maakte het voorbije jaar 3,75 miljoen euro verlies. Het bedrijf heeft een nieuwe topman gekregen in de persoon van Bruno Put, die Topcom weer gezond moet maken.