Serge Broeders, acht jaar sales manager bij Samsung Telecom België en Luxemburg is plots overleden. Hij was mede verantwoordelijk voor het succes van de Samsung-gsm's in België.

Serge Broeders overleed onverwacht op 44-jarige leeftijd bij een tragisch ongeluk in Thailand. Hij stond bekend als een erg gemotiveerde en enthousiaste sales manager.

Broeders begon zijn loopbaan in 1996 als corporate account manager bij Belgacom Mobile. In 2002 werd hij er product manager handsets & sim-kaarten. Een jaar later trok Serge Broeders naar Samsung waar hij sales manager werd. Eén van zijn slagzinnen was 'The great thing in this world is not so much where we stand as in what direction we are moving'. Zo verwoordde hij het ook op de sociale netwerksite Linkedin.

De redactie van Data News wenst familie, vrienden en collega's van Serge Broeders alle sterkte.

Serge Broeders, acht jaar sales manager bij Samsung Telecom België en Luxemburg is plots overleden. Hij was mede verantwoordelijk voor het succes van de Samsung-gsm's in België. Serge Broeders overleed onverwacht op 44-jarige leeftijd bij een tragisch ongeluk in Thailand. Hij stond bekend als een erg gemotiveerde en enthousiaste sales manager. Broeders begon zijn loopbaan in 1996 als corporate account manager bij Belgacom Mobile. In 2002 werd hij er product manager handsets & sim-kaarten. Een jaar later trok Serge Broeders naar Samsung waar hij sales manager werd. Eén van zijn slagzinnen was 'The great thing in this world is not so much where we stand as in what direction we are moving'. Zo verwoordde hij het ook op de sociale netwerksite Linkedin. De redactie van Data News wenst familie, vrienden en collega's van Serge Broeders alle sterkte.