Toshiba moest de chip-activiteiten verkopen om zware verliezen te dekken. Daarom besloot het om zijn NAND-Flash geheugenchips te verkopen aan een groep rond Bain Capital voor 18 miljard dollar (15,3 miljard euro).

Die verkoop zou Toshiba's problemen kunnen oplossen, maar de afronding duurt erg lang omdat geheugenchipmaker Western Digital de verkoop aanvocht. WD en Toshiba werken samen in de geheugenchipsector.

In een gezamenlijke verklaring zeggen de twee partijen dat ze hebben ingestemd met het oplossen van alle lopende geschillen over geschillen en arbitrage. De nieuwe overeenkomst biedt Western Digital de mogelijkheid om te investeren in een nieuwe productielijn voor geavanceerde geheugenchips en toekomstige levering voor het bedrijf te garanderen.

In samenwerking met Dutch IT-Channel.

Toshiba moest de chip-activiteiten verkopen om zware verliezen te dekken. Daarom besloot het om zijn NAND-Flash geheugenchips te verkopen aan een groep rond Bain Capital voor 18 miljard dollar (15,3 miljard euro).Die verkoop zou Toshiba's problemen kunnen oplossen, maar de afronding duurt erg lang omdat geheugenchipmaker Western Digital de verkoop aanvocht. WD en Toshiba werken samen in de geheugenchipsector.In een gezamenlijke verklaring zeggen de twee partijen dat ze hebben ingestemd met het oplossen van alle lopende geschillen over geschillen en arbitrage. De nieuwe overeenkomst biedt Western Digital de mogelijkheid om te investeren in een nieuwe productielijn voor geavanceerde geheugenchips en toekomstige levering voor het bedrijf te garanderen.In samenwerking met Dutch IT-Channel.