Volgens Touring kunnen verplaatsingen met deze applicatie "veel beter worden gepland en 'au cours de la route' aangepast worden", wat voor de gebruiker moet leiden tot "minder tijdverlies in files, minder verbruik en dus minder pollutie, minder conflictsituaties en minder stress".

De app - een combinatie van Touring Mobilis en Touring Move - biedt onder andere de mogelijkheid trajecten op te slaan met de daaraan gekoppelde real-time reistijd en vertragingen, live camerabeelden op de autosnelwegen te bekijken en onmiddellijke GPS-informatie over nieuwe ongevallen te consulteren.

Ook is er de optie een gedetailleerde verkeerskaart te raadplegen met live verkeersstromen van alle hoofdwegen, files, incidenten, ongevallen en wegenwerken en daaraan gekoppeld de reistijd en verliestijd, of een overzicht van alle reistijden en trajecten tussen grote steden en verkeersknooppunten.

De gebruiker kan via de app ook zelf incidenten melden aan de Mobilis-centrale of, indien hij of zij lid is van Touring, de alarmcentrale van Touring bereiken in geval van panne. Voordeel daarbij is dat de precieze locatie van het voertuig meteen doorgegeven wordt. (Belga/MI)

Volgens Touring kunnen verplaatsingen met deze applicatie "veel beter worden gepland en 'au cours de la route' aangepast worden", wat voor de gebruiker moet leiden tot "minder tijdverlies in files, minder verbruik en dus minder pollutie, minder conflictsituaties en minder stress". De app - een combinatie van Touring Mobilis en Touring Move - biedt onder andere de mogelijkheid trajecten op te slaan met de daaraan gekoppelde real-time reistijd en vertragingen, live camerabeelden op de autosnelwegen te bekijken en onmiddellijke GPS-informatie over nieuwe ongevallen te consulteren. Ook is er de optie een gedetailleerde verkeerskaart te raadplegen met live verkeersstromen van alle hoofdwegen, files, incidenten, ongevallen en wegenwerken en daaraan gekoppeld de reistijd en verliestijd, of een overzicht van alle reistijden en trajecten tussen grote steden en verkeersknooppunten. De gebruiker kan via de app ook zelf incidenten melden aan de Mobilis-centrale of, indien hij of zij lid is van Touring, de alarmcentrale van Touring bereiken in geval van panne. Voordeel daarbij is dat de precieze locatie van het voertuig meteen doorgegeven wordt. (Belga/MI)