Dat betekent dat de waarde van het securitybedrijf in al die jaren zowat gehalveerd is. TPG neemt nu een meerderheidsbelang van 51 procent in de aandelen en investeert 1,1 miljard dollar in het 'nieuwe' McAfee. Intel behoudt 49 procent van de aandelen in McAfee en krijgt 3,1 miljard dollar uitbetaald. Chris Young , de general manager van Intel Security, blijft aan en wordt nu ceo van McAfee.

Intel Security zag zijn omzet in het eerste halfjaar met 12 procent stijgen naar 537 miljoen dollar. De verkoop past in de hervormingsplannen van Intel. Het bedrijf denkt dat er veel geld is te verdienen met chips voor de cloud en IoT. De markt voor consumenten-pc's gaat daarentegen achteruit.

In samenwerking met DutchITchannel.nl

Dat betekent dat de waarde van het securitybedrijf in al die jaren zowat gehalveerd is. TPG neemt nu een meerderheidsbelang van 51 procent in de aandelen en investeert 1,1 miljard dollar in het 'nieuwe' McAfee. Intel behoudt 49 procent van de aandelen in McAfee en krijgt 3,1 miljard dollar uitbetaald. Chris Young , de general manager van Intel Security, blijft aan en wordt nu ceo van McAfee.Intel Security zag zijn omzet in het eerste halfjaar met 12 procent stijgen naar 537 miljoen dollar. De verkoop past in de hervormingsplannen van Intel. Het bedrijf denkt dat er veel geld is te verdienen met chips voor de cloud en IoT. De markt voor consumenten-pc's gaat daarentegen achteruit.In samenwerking met DutchITchannel.nl