Met de aanstelling van Patrick Dalvinck tot Regional Director Benelux haalt Trend Micro een gekende waarde in de Benelux securitymarkt in huis.

Het vertrek van Patrick Dalvinck bij Symantec begin dit jaar was toch ietwat een verrassing, na zes jaar bij dit Amerikaanse securitybedrijf en voordien zes jaar bij Axent. Dat is een producent van producten voor security- en policybeheer in bedrijven die werd overgenomen door Symantec.

Na een periode die hij zelf als een 'sabbatical' omschrijft, gaat hij nu als Regional Director Benelux bij de Japanse securityspecialist Trend Micro een zelfde uitdaging aan als bij Symantec, in casu de uitbouw van het Benelux team. Dat zal dan de marktpositie van Trend Micro - vandaag sterk in grotere bedrijven op gateways - moeten uitbreiden naar de markt van kleinere en middelgrote bedrijven, naast ook meer aandacht voor de huis- en thuiskantoormarkt. Hiervoor zal nog meer een beroep worden gedaan op het partnerkanaal, waarbij eens te meer de ervaring opgedaan bij Symantec belangrijk is.

Met de aanstelling van Patrick Dalvinck tot Regional Director Benelux haalt Trend Micro een gekende waarde in de Benelux securitymarkt in huis. Het vertrek van Patrick Dalvinck bij Symantec begin dit jaar was toch ietwat een verrassing, na zes jaar bij dit Amerikaanse securitybedrijf en voordien zes jaar bij Axent. Dat is een producent van producten voor security- en policybeheer in bedrijven die werd overgenomen door Symantec. Na een periode die hij zelf als een 'sabbatical' omschrijft, gaat hij nu als Regional Director Benelux bij de Japanse securityspecialist Trend Micro een zelfde uitdaging aan als bij Symantec, in casu de uitbouw van het Benelux team. Dat zal dan de marktpositie van Trend Micro - vandaag sterk in grotere bedrijven op gateways - moeten uitbreiden naar de markt van kleinere en middelgrote bedrijven, naast ook meer aandacht voor de huis- en thuiskantoormarkt. Hiervoor zal nog meer een beroep worden gedaan op het partnerkanaal, waarbij eens te meer de ervaring opgedaan bij Symantec belangrijk is.