De bestuurders uit Silicon Valley zien de Verenigde Staten onder meer als een land dat creativiteit en een gelijk speelveld bevordert. Dat is anders dan de uitlatingen die Trump deed tijdens zijn campagne in de voorverkiezingen. ,,Die staan bol van boosheid, dweperij, vrees voor nieuwe ideeën en nieuwe mensen", zo valt te lezen.

Ook zou Trump de VS bestempelen als zwak en in verval, hetgeen de techbazen geenszins onderschrijven. Ze vinden dat de Republikein geen verstand heeft van technologie en over een slecht beoordelingsvermogen beschikt. Het is niet voor het eerst dat er scherpe kritiek klinkt op de kandidatuur van Trump. Ook binnen zijn eigen partij is er verzet tegen zijn nominatie. (ANP)

De bestuurders uit Silicon Valley zien de Verenigde Staten onder meer als een land dat creativiteit en een gelijk speelveld bevordert. Dat is anders dan de uitlatingen die Trump deed tijdens zijn campagne in de voorverkiezingen. ,,Die staan bol van boosheid, dweperij, vrees voor nieuwe ideeën en nieuwe mensen", zo valt te lezen.Ook zou Trump de VS bestempelen als zwak en in verval, hetgeen de techbazen geenszins onderschrijven. Ze vinden dat de Republikein geen verstand heeft van technologie en over een slecht beoordelingsvermogen beschikt. Het is niet voor het eerst dat er scherpe kritiek klinkt op de kandidatuur van Trump. Ook binnen zijn eigen partij is er verzet tegen zijn nominatie. (ANP)