Wolfgang Hafenmayer wordt head of Impact Advisory bij het bedrijf. De voormalig managing partner van LGT Venture Philantropy moet zo de herpositionering van het bedrijf versterken.

"Zijn verregaande ervaring in het plaatsen van maatschappelijke impact als katalysator voor duurzame groei gaat perfect samen met onze missie om aan te tonen dat de echte bron van waardecreatie binnen een familie niet enkel om financiën en opvolging gaat, maar ook om het ontastbare familiekapitaal te beheren." Aldus ceo Joachim Vandaele.

Trusted Family is een Belgisch bedrijf maar heeft klanten in 25 landen met vestigingen in Brussel, New York en Singapore. Meer dan 95 families, goed voor enkele duizenden gebruikers, maken gebruik van Trusted Family. In 2014 haalde het bedrijf nog 1,2 miljoen euro op.

Wolfgang Hafenmayer wordt head of Impact Advisory bij het bedrijf. De voormalig managing partner van LGT Venture Philantropy moet zo de herpositionering van het bedrijf versterken."Zijn verregaande ervaring in het plaatsen van maatschappelijke impact als katalysator voor duurzame groei gaat perfect samen met onze missie om aan te tonen dat de echte bron van waardecreatie binnen een familie niet enkel om financiën en opvolging gaat, maar ook om het ontastbare familiekapitaal te beheren." Aldus ceo Joachim Vandaele.Trusted Family is een Belgisch bedrijf maar heeft klanten in 25 landen met vestigingen in Brussel, New York en Singapore. Meer dan 95 families, goed voor enkele duizenden gebruikers, maken gebruik van Trusted Family. In 2014 haalde het bedrijf nog 1,2 miljoen euro op.