Truvo, het bedrijf achter de Gouden Gids, en navigatiespecialist TomTom gaan samenwerken.

Door het partnerschap kan TomTom de bedrijfslistings van Truvo toevoegen aan de eigen navivatieapparatuur en online kaarten. Zo zouden klanten gemakkelijker de goederen en diensten moeten kunnen terugvinden die ze zoeken.

Truvo zegt in de eerste plaats ondernemers (lees: z'n klanten/adverteerders) eenvoudige statistieken te willen geven over de publiciteit die ze krijgen eens ze zijn opgenomen in de navigatieapparatuur en kaarten van TomTom.

In het derde kwartaal van dit jaar zouden de bedrijfslistings van Truvo op de TomTom-apparatuur beschikbaar moeten zijn.

Truvo, het bedrijf achter de Gouden Gids, en navigatiespecialist TomTom gaan samenwerken. Door het partnerschap kan TomTom de bedrijfslistings van Truvo toevoegen aan de eigen navivatieapparatuur en online kaarten. Zo zouden klanten gemakkelijker de goederen en diensten moeten kunnen terugvinden die ze zoeken. Truvo zegt in de eerste plaats ondernemers (lees: z'n klanten/adverteerders) eenvoudige statistieken te willen geven over de publiciteit die ze krijgen eens ze zijn opgenomen in de navigatieapparatuur en kaarten van TomTom. In het derde kwartaal van dit jaar zouden de bedrijfslistings van Truvo op de TomTom-apparatuur beschikbaar moeten zijn.