Zowel het Gentse CoScale als het Aalsterse Appiness kunnen de komende maanden rekenen op steun van Microsoft in de groei van hun onderneming. Naast advies krijgen de bedrijven onder meer een half miljoen dollar aan cloudtegoed.

Voor Microsoft Accelerator waren meer dan 350 kandidaten wereldwijd. Na een selectieproces van drie maanden bleven er acht bedrijven over.

CoScale telt momenteel 19 werknemers en wordt geleid door Stijn Polfliet. Hij richtte het bedrijf op samen met Frederick Ryckbosch. Het bedrijf brengt de prestaties van webpagina's in beeld. Appiness, geleid door Michel De Wachter en Jonas de Cooman, kan met zijn technologie voorwerpen, zoals meubels of t-shirts, herkennen op tv en informatie aanbieden om de voorwerpen te kopen.

Zowel het Gentse CoScale als het Aalsterse Appiness kunnen de komende maanden rekenen op steun van Microsoft in de groei van hun onderneming. Naast advies krijgen de bedrijven onder meer een half miljoen dollar aan cloudtegoed.Voor Microsoft Accelerator waren meer dan 350 kandidaten wereldwijd. Na een selectieproces van drie maanden bleven er acht bedrijven over.CoScale telt momenteel 19 werknemers en wordt geleid door Stijn Polfliet. Hij richtte het bedrijf op samen met Frederick Ryckbosch. Het bedrijf brengt de prestaties van webpagina's in beeld. Appiness, geleid door Michel De Wachter en Jonas de Cooman, kan met zijn technologie voorwerpen, zoals meubels of t-shirts, herkennen op tv en informatie aanbieden om de voorwerpen te kopen.