Het nieuwe hoofd van WhatsApp wordt Will Cathcart, die tot nu toe voor de Facebook-app verantwoordelijk was. Zuckerberg beschrijft Cathcart als 'een van de meest getalenteerde leidinggevenden van ons bedrijf'.

Een opvolger voor Cox is er nog niet. Cox managede onder meer de strategie van de verschillende apps van het concern. De verantwoordelijken van Facebook, Instagram, Messenger en WhatsApp zullen voortaan rechtstreeks aan Zuckerberg rapporteren.

Nadat Facebook steeds meer kritiek te verwerken had gekregen, kondigde Zuckerberg vorige maand aan dat het netwerk sterk zal inzetten op de bescherming van privégegevens.

Het nieuwe hoofd van WhatsApp wordt Will Cathcart, die tot nu toe voor de Facebook-app verantwoordelijk was. Zuckerberg beschrijft Cathcart als 'een van de meest getalenteerde leidinggevenden van ons bedrijf'. Een opvolger voor Cox is er nog niet. Cox managede onder meer de strategie van de verschillende apps van het concern. De verantwoordelijken van Facebook, Instagram, Messenger en WhatsApp zullen voortaan rechtstreeks aan Zuckerberg rapporteren. Nadat Facebook steeds meer kritiek te verwerken had gekregen, kondigde Zuckerberg vorige maand aan dat het netwerk sterk zal inzetten op de bescherming van privégegevens.