De komende twee iPhone-modellen - de iPhone 5S en de iPhone 6 - zouden nog ontworpen zijn door ... Steve Jobs, de gewezen CEO van Apple die in oktober 2011 overleed, nog voor de release van de iPhone 4S. Dat verklaarde een Apple-medewerker tegenover George Gascón, openbaar aanklager van San Francisco.

De iPhone 5S gaat volgens The Wall Street Journal in het tweede kwartaal van dit jaar in productie, en komt komende zomer op de markt. Het toestel heeft wellicht dezelfde vorm en afmetingen dan de iPhone 5, en is dus vooral aan de binnenkant verbeterd. De iPhone 6 zal waarschijnlijk wel een nieuw design en nieuwe functies bevatten.

De komende twee iPhone-modellen - de iPhone 5S en de iPhone 6 - zouden nog ontworpen zijn door ... Steve Jobs, de gewezen CEO van Apple die in oktober 2011 overleed, nog voor de release van de iPhone 4S. Dat verklaarde een Apple-medewerker tegenover George Gascón, openbaar aanklager van San Francisco. De iPhone 5S gaat volgens The Wall Street Journal in het tweede kwartaal van dit jaar in productie, en komt komende zomer op de markt. Het toestel heeft wellicht dezelfde vorm en afmetingen dan de iPhone 5, en is dus vooral aan de binnenkant verbeterd. De iPhone 6 zal waarschijnlijk wel een nieuw design en nieuwe functies bevatten.