De twee zwarte kleuropties vervangen 'Space Gray', een donkere tint grijs. De matte zwarte lak wordt 'Dark Black' genoemd terwijl de glimmende afwerking 'Piano Black' heet. Dat zegt de doorgaans betrouwbare analist KGI. Naast de twee tinten zwart komt de nieuwe iPhone ook beschikbaar in het wit, goud en roségoud.

De opslag zal bij het basismodel naar 32GB groeien. Ook komen er varianten van 128GB en 256GB op de markt

Komende woensdag vertelt Apple de wereld meer over zijn nieuwe iPhones. Qua design wordt er weinig vuurwerk verwacht, de iPhone 7 ziet er volgens insiders vrijwel hetzelfde uit als de iPhone 6 en iPhone 6S. Wat wel anders is, is het ontbreken van de koptelefoonaansluiting. Apple wil audio voortaan via de Lightning-aansluiting laten lopen. Ook zou de nieuwe iPhone tegen een spat water kunnen.

(ANP/WK)

De twee zwarte kleuropties vervangen 'Space Gray', een donkere tint grijs. De matte zwarte lak wordt 'Dark Black' genoemd terwijl de glimmende afwerking 'Piano Black' heet. Dat zegt de doorgaans betrouwbare analist KGI. Naast de twee tinten zwart komt de nieuwe iPhone ook beschikbaar in het wit, goud en roségoud.De opslag zal bij het basismodel naar 32GB groeien. Ook komen er varianten van 128GB en 256GB op de marktKomende woensdag vertelt Apple de wereld meer over zijn nieuwe iPhones. Qua design wordt er weinig vuurwerk verwacht, de iPhone 7 ziet er volgens insiders vrijwel hetzelfde uit als de iPhone 6 en iPhone 6S. Wat wel anders is, is het ontbreken van de koptelefoonaansluiting. Apple wil audio voortaan via de Lightning-aansluiting laten lopen. Ook zou de nieuwe iPhone tegen een spat water kunnen.(ANP/WK)