De Fransen willen hun dochter helemaal inlijven en lanceerden een bod van 22 euro per aandeel. Tijdens de aanvaardingsperiode - die liep van 8 april tot 23 april - konden bijna 13 miljoen aandelen worden gekocht door Orange. Het gaat om ruim 21 procent van de totale aandelen, en 46,10 procent van het aantal aandelen waarop het bod betrekking had.

75 procent in Franse handen

Hierdoor hebben de Fransen nu bijna 75 procent in handen van Orange Belgium, het vroegere Mobistar. Orange gaat het bod nu opnieuw openstellen, van 28 april tot en met 4 mei. De biedprijs blijft staan op 22 euro.

De Fransen willen hun dochter helemaal inlijven en lanceerden een bod van 22 euro per aandeel. Tijdens de aanvaardingsperiode - die liep van 8 april tot 23 april - konden bijna 13 miljoen aandelen worden gekocht door Orange. Het gaat om ruim 21 procent van de totale aandelen, en 46,10 procent van het aantal aandelen waarop het bod betrekking had.Hierdoor hebben de Fransen nu bijna 75 procent in handen van Orange Belgium, het vroegere Mobistar. Orange gaat het bod nu opnieuw openstellen, van 28 april tot en met 4 mei. De biedprijs blijft staan op 22 euro.