Nodalview maakt een digitaal platform voor vastgoedmakelaars. Het laat onder meer toe om 360° foto's van panden aan te bieden en heeft intussen al tienduizend makelaars als klant. Amper een jaar geleden haalde het bedrijf al 1,7 miljoen euro op bij Volta Ventures.

Vandaag kondigt het bedrijf een tweede kapitaalronde aan, geleid door het Londense durfkapitaalfonds PROfounders. Ook K Fund uit Madrid en bestaande investeerder Volta Ventures investeren mee.

Nodalview wordt geleid door Thomas Lepelaars. Met de investering wil hij zijn bedrijf Europees laten groeien en ook 35 nieuwe mensen aantrekken, zowel voor onderzoek & ontwikkeling, customer success als sales & marketing. Dat is een verdubbeling van het bestaande personeelsaantal.

Nodalview maakt een digitaal platform voor vastgoedmakelaars. Het laat onder meer toe om 360° foto's van panden aan te bieden en heeft intussen al tienduizend makelaars als klant. Amper een jaar geleden haalde het bedrijf al 1,7 miljoen euro op bij Volta Ventures.Vandaag kondigt het bedrijf een tweede kapitaalronde aan, geleid door het Londense durfkapitaalfonds PROfounders. Ook K Fund uit Madrid en bestaande investeerder Volta Ventures investeren mee.Nodalview wordt geleid door Thomas Lepelaars. Met de investering wil hij zijn bedrijf Europees laten groeien en ook 35 nieuwe mensen aantrekken, zowel voor onderzoek & ontwikkeling, customer success als sales & marketing. Dat is een verdubbeling van het bestaande personeelsaantal.