Techsite Re/code meldde dat dinsdag op basis van bronnen rond het sociale netwerk.

Twitter zou het aantal gebruikte tekens in een tweet ook anders willen berekenen. Zo denkt het bedrijf er volgens Re/code over weblinks niet langer mee te tellen. Dat zou gebruikers meer ruimte geven voor hun eigen tekst.

Twitter heeft ongeveer 316 miljoen actieve gebruikers. Dat groeit niet snel genoeg, vindt de leiding van het bedrijf. Om meer nieuwe gebruikers te trekken, denkt het bedrijf over nieuwe mogelijkheden.

Eerder schrapte Twitter al de grens van 140 tekens voor privéberichten die gebruikers naar elkaar sturen. Ook bracht Twitter een nieuwe manier om berichten te retweeten.

Bron: Automatiseringgids

Techsite Re/code meldde dat dinsdag op basis van bronnen rond het sociale netwerk.Twitter zou het aantal gebruikte tekens in een tweet ook anders willen berekenen. Zo denkt het bedrijf er volgens Re/code over weblinks niet langer mee te tellen. Dat zou gebruikers meer ruimte geven voor hun eigen tekst.Twitter heeft ongeveer 316 miljoen actieve gebruikers. Dat groeit niet snel genoeg, vindt de leiding van het bedrijf. Om meer nieuwe gebruikers te trekken, denkt het bedrijf over nieuwe mogelijkheden.Eerder schrapte Twitter al de grens van 140 tekens voor privéberichten die gebruikers naar elkaar sturen. Ook bracht Twitter een nieuwe manier om berichten te retweeten.Bron: Automatiseringgids