De woordvoerder van minister Reynders benadrukt dat de tweets niet van de hand van de vicepremier zijn. Zo verscheen er een beledigend bericht aan het adres van Canada, dat niet door minister Reynders werd gepost. Sinds woensdagochtend is de Twitter account weer helemaal in handen van het ministerie, en is ze netjes schoongemaakt.

Minister Reynders is al de zoveelste excellentie wienst Twitter gehackt wordt. Hij volgt in de voetsporen van onder meer Joke Schauvliege, Raf Terwingen en Peter Van Rompuy, op wiens Twitter ook al bizarre berichten verschenen. (Belga)

De woordvoerder van minister Reynders benadrukt dat de tweets niet van de hand van de vicepremier zijn. Zo verscheen er een beledigend bericht aan het adres van Canada, dat niet door minister Reynders werd gepost. Sinds woensdagochtend is de Twitter account weer helemaal in handen van het ministerie, en is ze netjes schoongemaakt. Minister Reynders is al de zoveelste excellentie wienst Twitter gehackt wordt. Hij volgt in de voetsporen van onder meer Joke Schauvliege, Raf Terwingen en Peter Van Rompuy, op wiens Twitter ook al bizarre berichten verschenen. (Belga)