Ook andere vormen van advertenties voor digitale munten worden aan banden gelegd door Twitter, aldus Sky. Mogelijk gaat dat ook gelden voor handelsplatformen, met sommige uitzonderingen. Twitter volgt daarmee het voorbeeld van Facebook en Google, die vergelijkbare stappen hebben aangekondigd vanwege de risico's rond beleggingen in cryptomunten en de vrees voor misbruik zoals bijvoorbeeld witwassen of financiering van criminele activiteiten.

Toezichthouders roepen wereldwijd op voor een strenger beleid als het gaat om digitale munten. Zondag verklaarde de vicevoorzitter van de Duitse Bundesbank in een interview met persbureau Reuters nog dat regulering van cryptomunten moet worden overwogen.

Ook andere vormen van advertenties voor digitale munten worden aan banden gelegd door Twitter, aldus Sky. Mogelijk gaat dat ook gelden voor handelsplatformen, met sommige uitzonderingen. Twitter volgt daarmee het voorbeeld van Facebook en Google, die vergelijkbare stappen hebben aangekondigd vanwege de risico's rond beleggingen in cryptomunten en de vrees voor misbruik zoals bijvoorbeeld witwassen of financiering van criminele activiteiten.Toezichthouders roepen wereldwijd op voor een strenger beleid als het gaat om digitale munten. Zondag verklaarde de vicevoorzitter van de Duitse Bundesbank in een interview met persbureau Reuters nog dat regulering van cryptomunten moet worden overwogen.