TweetDeck is een tool waarmee je makkelijk kunt schakelen tussen je verschillende sociale media-accounts. Twitter heeft vandaag echter aangekondigd dat het de TweetDeck-apps voor iPhone en Android uit de App Store en de Google Play-winkel zal halen, en dat ook de desktop-app voor pc en Mac die op Adobe AIR draait, verdwijnt.

Begin mei wordt de stekker uit deze apps getrokken, maar Twitter waarschuwt dat er in de komende maanden ook al storingen kunnen optreden.

Dit wil niet zeggen dat de TweetDeck-tool, die sinds 2011 in het bezit is van Twitter, volledig verdwijnt. De webversie en de Chrome-app blijven namelijk beschikbaar.

TweetDeck is een tool waarmee je makkelijk kunt schakelen tussen je verschillende sociale media-accounts. Twitter heeft vandaag echter aangekondigd dat het de TweetDeck-apps voor iPhone en Android uit de App Store en de Google Play-winkel zal halen, en dat ook de desktop-app voor pc en Mac die op Adobe AIR draait, verdwijnt. Begin mei wordt de stekker uit deze apps getrokken, maar Twitter waarschuwt dat er in de komende maanden ook al storingen kunnen optreden. Dit wil niet zeggen dat de TweetDeck-tool, die sinds 2011 in het bezit is van Twitter, volledig verdwijnt. De webversie en de Chrome-app blijven namelijk beschikbaar.