In 2016 verving Twitter de traditionele chronologische tijdlijn, waarin tweets te lezen waren in omgekeerde volgorde van publicatie-tijdstip, door een algoritmische tijdlijn. Die feed post tweets op basis van wat het algoritme denkt dat je leuk vindt, en herhaalt onder meer populaire postjes en tweets die anderen 'geliked' hebben.

De aanpassing viel niet in goede orde bij de gebruikers. Nu zou het dus binnenkort mogelijk worden om de meest recente tweets eerst te zien. Dat zou 'in de komende weken' worden uitgerold, volgens Twitter.

In 2016 verving Twitter de traditionele chronologische tijdlijn, waarin tweets te lezen waren in omgekeerde volgorde van publicatie-tijdstip, door een algoritmische tijdlijn. Die feed post tweets op basis van wat het algoritme denkt dat je leuk vindt, en herhaalt onder meer populaire postjes en tweets die anderen 'geliked' hebben. De aanpassing viel niet in goede orde bij de gebruikers. Nu zou het dus binnenkort mogelijk worden om de meest recente tweets eerst te zien. Dat zou 'in de komende weken' worden uitgerold, volgens Twitter.