Twitter brengt later deze maand een muziekapplicatie uit voor iPhone, iPad en iPod Touch: Twitter Music. Dat schrijft technologiesite CNET.

De app beveelt muziek aan op basis van de artiesten die je op Twitter volgt. De gesuggereerde songs kan je vervolgens streamen via SoundCloud en previewen of aanschaffen op iTunes.

Twitter gebruikt voor deze app de technologie van We Are Hunted, een website die eveneens digitale muziek op maat aanbiedt.

Twitter Music zal in eerste instantie enkel beschikbaar zijn voor iOS-apparaten: de iPhone, de iPad en de iPod Touch. Een Android-variant is nog niet in zicht, aldus CNET.

In januari bracht Twitter ook al de Vine-app uit: een toepassing om korte filmpjes te sharen. De microblogsite heeft zopas ook een applicatie voor Windows 8 gelanceerd.

Twitter brengt later deze maand een muziekapplicatie uit voor iPhone, iPad en iPod Touch: Twitter Music. Dat schrijft technologiesite CNET. De app beveelt muziek aan op basis van de artiesten die je op Twitter volgt. De gesuggereerde songs kan je vervolgens streamen via SoundCloud en previewen of aanschaffen op iTunes. Twitter gebruikt voor deze app de technologie van We Are Hunted, een website die eveneens digitale muziek op maat aanbiedt. Twitter Music zal in eerste instantie enkel beschikbaar zijn voor iOS-apparaten: de iPhone, de iPad en de iPod Touch. Een Android-variant is nog niet in zicht, aldus CNET. In januari bracht Twitter ook al de Vine-app uit: een toepassing om korte filmpjes te sharen. De microblogsite heeft zopas ook een applicatie voor Windows 8 gelanceerd.