"Een agressiever beleid en handhaving zal resulteren in het verwijderen van meer content van onze dienst", aldus Twitter. Het nieuwe beleid is ook strenger voor ongewenste seksuele avances op de site. Andere gebruikers zullen makkelijker ongepast gedrag kunnen rapporteren. De nieuwe maatregelen zullen de komende weken worden toegepast.

De microblog kwam eerder onder vuur te liggen omdat het account van actrice Rose McGowan tijdelijk werd geschorst. In de nasleep van de beschuldigingen van seksueel misbruik tegen de producer Harvey Weinstein, had zij het platform gebruikt om andere vermoedelijke zondaars in de entertainmentindustrie aan de schandpaal te nagelen. Twitter zei toen dat haar account tijdelijk was geblokkeerd omdat ze een privételefoonnummer had gepubliceerd.

"Een agressiever beleid en handhaving zal resulteren in het verwijderen van meer content van onze dienst", aldus Twitter. Het nieuwe beleid is ook strenger voor ongewenste seksuele avances op de site. Andere gebruikers zullen makkelijker ongepast gedrag kunnen rapporteren. De nieuwe maatregelen zullen de komende weken worden toegepast. De microblog kwam eerder onder vuur te liggen omdat het account van actrice Rose McGowan tijdelijk werd geschorst. In de nasleep van de beschuldigingen van seksueel misbruik tegen de producer Harvey Weinstein, had zij het platform gebruikt om andere vermoedelijke zondaars in de entertainmentindustrie aan de schandpaal te nagelen. Twitter zei toen dat haar account tijdelijk was geblokkeerd omdat ze een privételefoonnummer had gepubliceerd.