De streamingsdienst, die naar verwachting komende herfst in de lucht gaat, betekent een fikse uitbreiding van de videoactiviteiten van Twitter. "We denken dat we een publiek kunnen bereiken dat niet betaalt voor televisie en dat televisie kijkt wanneer dat zo uitkomt en we denken dat Bloomberg de ideale partner is om mee te beginnen", zo verklaarde Anthony Noto, de financieel directeur van het socialmediabedrijf.

Het is de bedoeling dat de zender een bredere focus krijgt dan de al bestaande nieuwszender van Bloomberg. Door het nieuws was het aandeel Twitter maandag een opvallende stijger op de beurs in New York. Twitter noteerde halverwege de handelsdag bijna 6 procent in de plus.

De streamingsdienst, die naar verwachting komende herfst in de lucht gaat, betekent een fikse uitbreiding van de videoactiviteiten van Twitter. "We denken dat we een publiek kunnen bereiken dat niet betaalt voor televisie en dat televisie kijkt wanneer dat zo uitkomt en we denken dat Bloomberg de ideale partner is om mee te beginnen", zo verklaarde Anthony Noto, de financieel directeur van het socialmediabedrijf. Het is de bedoeling dat de zender een bredere focus krijgt dan de al bestaande nieuwszender van Bloomberg. Door het nieuws was het aandeel Twitter maandag een opvallende stijger op de beurs in New York. Twitter noteerde halverwege de handelsdag bijna 6 procent in de plus.