'Eén van onze doelstellingen is: je tijdlijn voortdurend verbeteren', verklaart Twitter in een blogpost. 'Kiezen wie je moet volgen op Twitter is een goeie eerste stap, want in veel gevallen zijn de beste tweets afkomstig van mensen die je kent of van wie je gehoord hebt.'

'Maar', zegt Twitter, 'er zijn ook momenten waarop je tweets misloopt die je mogelijk ook leuk zou vinden. We manieren uitgetest om deze tweets ook aan je tijdlijn toe te voegen.'

'Gebruikers waarderen tweets van accounts die ze niet volgen'

De tests wezen volgens de microblogdienst uit dat veel mensen het waarderen om tweets te zien van accounts die ze niet volgen. Het gaat dan om 'populaire tweets, aanbevolen door gebruikers die je volgt, of om tweets waar je vrienden op gerageerd hebben'.

Audio Cards

Nog een vernieuwing die Twitter zopas bekend maakte: Audio Cards. Daarmee wordt het mogelijk om binnenin de iOS- en Android-app van Twitter muziek af te spelen. Dat kan nu al met SoundCloud, maar binnenkort dus ook met andere partners. De audiofragmenten zullen op de achtergrond blijven spelen terwijl je door Twitter scrolt.

'Eén van onze doelstellingen is: je tijdlijn voortdurend verbeteren', verklaart Twitter in een blogpost. 'Kiezen wie je moet volgen op Twitter is een goeie eerste stap, want in veel gevallen zijn de beste tweets afkomstig van mensen die je kent of van wie je gehoord hebt.' 'Maar', zegt Twitter, 'er zijn ook momenten waarop je tweets misloopt die je mogelijk ook leuk zou vinden. We manieren uitgetest om deze tweets ook aan je tijdlijn toe te voegen.' 'Gebruikers waarderen tweets van accounts die ze niet volgen'De tests wezen volgens de microblogdienst uit dat veel mensen het waarderen om tweets te zien van accounts die ze niet volgen. Het gaat dan om 'populaire tweets, aanbevolen door gebruikers die je volgt, of om tweets waar je vrienden op gerageerd hebben'. Audio CardsNog een vernieuwing die Twitter zopas bekend maakte: Audio Cards. Daarmee wordt het mogelijk om binnenin de iOS- en Android-app van Twitter muziek af te spelen. Dat kan nu al met SoundCloud, maar binnenkort dus ook met andere partners. De audiofragmenten zullen op de achtergrond blijven spelen terwijl je door Twitter scrolt.