Eerder liet het sociale netwerk al toe dat iedereen elkaar directe berichten kon versturen. Voorheen kon dit alleen als gebruikers elkaar volgden. Volgens Twitter was het de meestgevraagde functie. Mensen willen zichzelf zijn en zeggen wat ze op hun hart hebben', aldus Sachin Agarwal, productmanager voor privéberichten binnen de dienst.

In de Twitter-app voor iOS, TweetDeck en Twitter voor Mac zal de uitgebreidere limiet eerst worden ingevoerd. Gaandeweg zal het wereldwijd beschikbaar komen, maar het kan een aantal weken duren voordat iedereen beschikt over de nieuwe functie.

Eerder liet Twitter al toe dat er links in directe berichten geplaatst konden worden, voegden een functie toe om met groepen te chatten en gaven gebruikers de mogelijkheid om foto's uit te wisselen. Het is nu ook mogelijk om tweets te delen in privéberichten.

Eerder liet het sociale netwerk al toe dat iedereen elkaar directe berichten kon versturen. Voorheen kon dit alleen als gebruikers elkaar volgden. Volgens Twitter was het de meestgevraagde functie. Mensen willen zichzelf zijn en zeggen wat ze op hun hart hebben', aldus Sachin Agarwal, productmanager voor privéberichten binnen de dienst. In de Twitter-app voor iOS, TweetDeck en Twitter voor Mac zal de uitgebreidere limiet eerst worden ingevoerd. Gaandeweg zal het wereldwijd beschikbaar komen, maar het kan een aantal weken duren voordat iedereen beschikt over de nieuwe functie.Eerder liet Twitter al toe dat er links in directe berichten geplaatst konden worden, voegden een functie toe om met groepen te chatten en gaven gebruikers de mogelijkheid om foto's uit te wisselen. Het is nu ook mogelijk om tweets te delen in privéberichten.