Op Twitter liet Dorsey weten dat zijn berichtendienst samen met Square, een bedrijf voor mobiele betalingen, elk jaar een bedrijfsfeestdag zal houden voor 'viering, educatie en verbinding'. In de VS wordt op 19 juni het einde van de slavernij gevierd. Die gelegenheid beschouwen veel Amerikanen als de tweede onafhankelijkheidsdag.

George Floyd

De aankondiging van Dorsey komt op het moment dat in de Verenigde Staten mensen massaal op straat komen om te betogen tegen het politiegeweld tegen zwarte Amerikanen en racisme na de dood van George Floyd. Socialemediabedrijven hebben hun steun betuigd aan de Black Lives Matter-beweging.

Op Twitter liet Dorsey weten dat zijn berichtendienst samen met Square, een bedrijf voor mobiele betalingen, elk jaar een bedrijfsfeestdag zal houden voor 'viering, educatie en verbinding'. In de VS wordt op 19 juni het einde van de slavernij gevierd. Die gelegenheid beschouwen veel Amerikanen als de tweede onafhankelijkheidsdag.De aankondiging van Dorsey komt op het moment dat in de Verenigde Staten mensen massaal op straat komen om te betogen tegen het politiegeweld tegen zwarte Amerikanen en racisme na de dood van George Floyd. Socialemediabedrijven hebben hun steun betuigd aan de Black Lives Matter-beweging.