De aanpassing laat toe dat Twitter video's, GIF's, foto's en polls niet langer meetelt. Alleen je geschreven tekst, inclusief de gebruikersnamen waarop je eventueel reageert, tellen mee. Ook links blijven meetellen, al worden de meeste URL's wel automatisch ingekort. Wel kan je niet tegelijk een poll en een GIF gebruiken.

De uitbreiding werd al in mei aangekondigd maar is voortaan voor alle gebruikers beschikbaar. Twitter speelde ook even met het idee om de limiet van 140 tekens drastisch te verhogen, maar dat idee haalde het uiteindelijk niet.

De aanpassing laat toe dat Twitter video's, GIF's, foto's en polls niet langer meetelt. Alleen je geschreven tekst, inclusief de gebruikersnamen waarop je eventueel reageert, tellen mee. Ook links blijven meetellen, al worden de meeste URL's wel automatisch ingekort. Wel kan je niet tegelijk een poll en een GIF gebruiken.De uitbreiding werd al in mei aangekondigd maar is voortaan voor alle gebruikers beschikbaar. Twitter speelde ook even met het idee om de limiet van 140 tekens drastisch te verhogen, maar dat idee haalde het uiteindelijk niet.