Volgens De Tijd telt het nieuwe kantoor Brussel een vijftal werknemers, die verantwoordelijk worden voor advertenties voor de socialenetwerksite.

Twitter wil door voet op Belgische bodem te zetten meer Belgische adverteerders overtuigen om campagnes te lanceren via de digitale weg van de socialenetwerksite.

Twitter hechtte tot voor kort weinig belang aan de Belgische markt, maar het tij lijkt nu te keren. "Het is geen geheim dat België internationaal wat achterop hinkte. Maar onlangs is een kritische massa bereikt", luidt het in De Tijd. Dat is het gevolg van de federale verkiezingen en het WK voetbal, waardoor de Belgische aanwezigheid fors is toegenomen.

Vandaag zou Twitter ongeveer 1 miljoen maandelijkse actieve gebruikers tellen in ons land. 40 procent daarvan zou zelfs dagelijks aanwezig zijn op Twitter. (De Tijd/BO)

Volgens De Tijd telt het nieuwe kantoor Brussel een vijftal werknemers, die verantwoordelijk worden voor advertenties voor de socialenetwerksite.Twitter wil door voet op Belgische bodem te zetten meer Belgische adverteerders overtuigen om campagnes te lanceren via de digitale weg van de socialenetwerksite.Twitter hechtte tot voor kort weinig belang aan de Belgische markt, maar het tij lijkt nu te keren. "Het is geen geheim dat België internationaal wat achterop hinkte. Maar onlangs is een kritische massa bereikt", luidt het in De Tijd. Dat is het gevolg van de federale verkiezingen en het WK voetbal, waardoor de Belgische aanwezigheid fors is toegenomen. Vandaag zou Twitter ongeveer 1 miljoen maandelijkse actieve gebruikers tellen in ons land. 40 procent daarvan zou zelfs dagelijks aanwezig zijn op Twitter. (De Tijd/BO)