Het sociale netwerk bevestigde donderdag actie te hebben ondernomen tegen deze accounts, nadat er in Amerikaanse media over bericht werd. Het gaat om accounts die boodschappen vanop Trumps blog 'From the desk' publiceerden.

'Zoals gespecifieerd in ons beleid ondernemen we actie tegen accounts die de bedoeling hebben om inhoud gekoppeld aan een opgeschort account te promoten', klinkt het bij Twitter.

Trump werd eerder dit jaar permanent van Twitter verbannen omdat hij de invasie van het Capitool had aangemoedigd, waar op dat moment de Senaat samenzat om de verkiezingsoverwinning van Joe Biden officieel goed te keuren.

Het sociale netwerk bevestigde donderdag actie te hebben ondernomen tegen deze accounts, nadat er in Amerikaanse media over bericht werd. Het gaat om accounts die boodschappen vanop Trumps blog 'From the desk' publiceerden. 'Zoals gespecifieerd in ons beleid ondernemen we actie tegen accounts die de bedoeling hebben om inhoud gekoppeld aan een opgeschort account te promoten', klinkt het bij Twitter. Trump werd eerder dit jaar permanent van Twitter verbannen omdat hij de invasie van het Capitool had aangemoedigd, waar op dat moment de Senaat samenzat om de verkiezingsoverwinning van Joe Biden officieel goed te keuren.