Wie de tweets van Dorsey dinsdagavond wilde bekijken, kreeg gedurende ongeveer een kwartier de melding dat de account geschrapt was. Nadat hij opnieuw tweets kon versturen, liet @jack weten dat er "een interne fout" was gebeurd.

"just setting up my twttr...again (account suspension was an internal mistake)", schreef Dorsey. De boodschap vormde een verwijzing naar zijn allereerste tweet, verstuurd op 21 maart 2006 ("just setting up my twttr").

De microblogsite gaat, tien jaar na zijn opstart, door een moeilijke periode. Hij heeft moeite om meer mensen aan het tweeten te krijgen en om een economisch model te vinden. Ook Dorsey, die vorig jaar als topman terugkeerde, kon het tij nog niet doen keren.

(Belga/WK)

Wie de tweets van Dorsey dinsdagavond wilde bekijken, kreeg gedurende ongeveer een kwartier de melding dat de account geschrapt was. Nadat hij opnieuw tweets kon versturen, liet @jack weten dat er "een interne fout" was gebeurd. "just setting up my twttr...again (account suspension was an internal mistake)", schreef Dorsey. De boodschap vormde een verwijzing naar zijn allereerste tweet, verstuurd op 21 maart 2006 ("just setting up my twttr"). De microblogsite gaat, tien jaar na zijn opstart, door een moeilijke periode. Hij heeft moeite om meer mensen aan het tweeten te krijgen en om een economisch model te vinden. Ook Dorsey, die vorig jaar als topman terugkeerde, kon het tij nog niet doen keren.(Belga/WK)