De derde grootste partij van Griekenland is bijgevolg niet meer aanwezig op de grote sociale netwerken, aangezien Facebook en Instagram ook al het account van Gouden Dageraad verwijderden.

Op haar website uit de partij haar ongenoegen over deze nieuwe ontwikkeling. Ze stelt er dat de verbanning van Twitter het werk is van "de verstrengelde nieuwsmedia en de corrupte politieke macht die wordt beheerst door de nieuwe wereldorde". "Na Facebook van Zuckerberg, na Instagram en alle corrupte media, is het de beurt aan Twitter om de partij op een lage manier te viseren", klonk het.

Twitter zelf heeft nog niet toegelicht of de afsluiting een gevolg is van het nieuwe beleid.

De derde grootste partij van Griekenland is bijgevolg niet meer aanwezig op de grote sociale netwerken, aangezien Facebook en Instagram ook al het account van Gouden Dageraad verwijderden. Op haar website uit de partij haar ongenoegen over deze nieuwe ontwikkeling. Ze stelt er dat de verbanning van Twitter het werk is van "de verstrengelde nieuwsmedia en de corrupte politieke macht die wordt beheerst door de nieuwe wereldorde". "Na Facebook van Zuckerberg, na Instagram en alle corrupte media, is het de beurt aan Twitter om de partij op een lage manier te viseren", klonk het. Twitter zelf heeft nog niet toegelicht of de afsluiting een gevolg is van het nieuwe beleid.