Op zijn blog heeft Twitter de belangrijkste nieuwigheden vrijgegeven. De nieuwe desktoplook moet beter aansluiten op de mobiele app en makkelijker te navigeren zijn. Bookmarks, lijsten en profiel krijgen bijvoorbeeld hun eigen knop in de zijbalk en schakelen tussen accounts moet ook simpeler worden.

In de redesign krijgt ook het 'Explore' tabblad een plaats, waarmee je live video en 'momenten' kan vinden, gebaseerd op je locatie. Verder heeft Direct Messaging een groter venster gekregen voor een beter overzicht.

Twitter
© Twitter

Zoals dat hoort met een restyling zijn er bovendien extra kleurtjes. Twitter krijgt een Dark Mode en nieuwe thematische kleuropties. De redesign wordt geleidelijk uitgerold over de komende weken.

Op zijn blog heeft Twitter de belangrijkste nieuwigheden vrijgegeven. De nieuwe desktoplook moet beter aansluiten op de mobiele app en makkelijker te navigeren zijn. Bookmarks, lijsten en profiel krijgen bijvoorbeeld hun eigen knop in de zijbalk en schakelen tussen accounts moet ook simpeler worden.In de redesign krijgt ook het 'Explore' tabblad een plaats, waarmee je live video en 'momenten' kan vinden, gebaseerd op je locatie. Verder heeft Direct Messaging een groter venster gekregen voor een beter overzicht.Zoals dat hoort met een restyling zijn er bovendien extra kleurtjes. Twitter krijgt een Dark Mode en nieuwe thematische kleuropties. De redesign wordt geleidelijk uitgerold over de komende weken.