De omzet van Twitter is in het eerste kwartaal van 2014 gestegen. Het bedrijf liet ook weten meer gebruikers en adverteerders te hebben aangetrokken.

De omzet verdubbelde ruimschoots tot 250,3 miljoen dollar, hoger dan de eerder afgegeven verwachting van het bedrijf.

Het aantal gebruikers van de internetberichtendienst steeg met 25 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar, tot 255 miljoen. In de eerste drie maanden van 2013 groeide het aantal gebruikers overigens nog met 30 procent.

Opdoffer op Wall Street: "Twitter groeit niet snel genoeg"

Ondanks de goede financiële resultaten kreeg Twitter een opdoffer op Wall Street. Beleggers sturen het aandeel zowat tien procent lager omdat Twitter er volgens hen niet snel genoeg in slaagt om nieuwe gebruikers aan te trekken. (Belga/MI)

De omzet van Twitter is in het eerste kwartaal van 2014 gestegen. Het bedrijf liet ook weten meer gebruikers en adverteerders te hebben aangetrokken.De omzet verdubbelde ruimschoots tot 250,3 miljoen dollar, hoger dan de eerder afgegeven verwachting van het bedrijf. Het aantal gebruikers van de internetberichtendienst steeg met 25 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar, tot 255 miljoen. In de eerste drie maanden van 2013 groeide het aantal gebruikers overigens nog met 30 procent. Opdoffer op Wall Street: "Twitter groeit niet snel genoeg"Ondanks de goede financiële resultaten kreeg Twitter een opdoffer op Wall Street. Beleggers sturen het aandeel zowat tien procent lager omdat Twitter er volgens hen niet snel genoeg in slaagt om nieuwe gebruikers aan te trekken. (Belga/MI)