Een nieuwe Twitter-functie zet tweets in de kijker die in jouw nabijheid verstuurd zijn. Dat schrijft technologiesite All Things D.

Ben je bijvoorbeeld op een sportevenement, een concert of een groot media-event, dan kan je meteen zien wat andere Twitteraars (die je al dan niet volgt) erover schrijven.

Het is nog niet duidelijk of de nieuwe feature in je tijdlijn geïntegreerd wordt, of deel zal uitmaken van de 'Ontdek'-functie.

Het idee van een locatie-functie binnen Twitter is niet nieuw. Twitter-clients als Twinkle en Tweetie hadden eerder al soortgelijke functionaliteiten.

Een nieuwe Twitter-functie zet tweets in de kijker die in jouw nabijheid verstuurd zijn. Dat schrijft technologiesite All Things D. Ben je bijvoorbeeld op een sportevenement, een concert of een groot media-event, dan kan je meteen zien wat andere Twitteraars (die je al dan niet volgt) erover schrijven. Het is nog niet duidelijk of de nieuwe feature in je tijdlijn geïntegreerd wordt, of deel zal uitmaken van de 'Ontdek'-functie. Het idee van een locatie-functie binnen Twitter is niet nieuw. Twitter-clients als Twinkle en Tweetie hadden eerder al soortgelijke functionaliteiten.