De rijkste man ter wereld had in april 44 miljard dollar over voor het socialemediabedrijf, maar wilde in juli van de overname af. Twitter zou te weinig echte mensen onder de gebruikers hebben en te veel bots. Later voerde Musk nog een reden aan om onder de overname van Twitter uit te komen, namelijk kritiek op de leiding van het bedrijf door een klokkenluider.

Twitter wil de overname via de rechter alsnog afdwingen. De advocaten van het socialemediabedrijf beweren nu dat Musk niet in 'goed vertrouwen' heeft gehandeld als het gaat om het verstrekken van de sms-berichten voorafgaand aan het proces.

De rijkste man ter wereld had in april 44 miljard dollar over voor het socialemediabedrijf, maar wilde in juli van de overname af. Twitter zou te weinig echte mensen onder de gebruikers hebben en te veel bots. Later voerde Musk nog een reden aan om onder de overname van Twitter uit te komen, namelijk kritiek op de leiding van het bedrijf door een klokkenluider.Twitter wil de overname via de rechter alsnog afdwingen. De advocaten van het socialemediabedrijf beweren nu dat Musk niet in 'goed vertrouwen' heeft gehandeld als het gaat om het verstrekken van de sms-berichten voorafgaand aan het proces.