Het massa-ontslag zou worden aangekondigd voor de bekendmaking van de kwartaalcijfers aankomende donderdag. Het percentage ligt volgens Bloomberg, dat zich baseert op bronnen binnen het bedrijf, nog niet vast. Een woordvoerder van Twitter wilde niet reageren op de geruchten. Een jaar geleden moest eenzelfde percentage van het personeel al vertrekken, toen stond dat nog voor 336 werknemers.

Twiter heef al een tijdje financiële problemen. Geruchten spraken de voorbije weken over een overname door Salesforce, Google of zelfs Disney, die het bedrijfje de nodige injectie aan kapitaal konden geven. Die gesprekken lijken ondertussen allemaal afgesprongen. (ANP, Belga)

Het massa-ontslag zou worden aangekondigd voor de bekendmaking van de kwartaalcijfers aankomende donderdag. Het percentage ligt volgens Bloomberg, dat zich baseert op bronnen binnen het bedrijf, nog niet vast. Een woordvoerder van Twitter wilde niet reageren op de geruchten. Een jaar geleden moest eenzelfde percentage van het personeel al vertrekken, toen stond dat nog voor 336 werknemers. Twiter heef al een tijdje financiële problemen. Geruchten spraken de voorbije weken over een overname door Salesforce, Google of zelfs Disney, die het bedrijfje de nodige injectie aan kapitaal konden geven. Die gesprekken lijken ondertussen allemaal afgesprongen. (ANP, Belga)