Foto's opnemen in openbare tweets is al lang mogelijk, maar de geüpdatete Twitter-app voor iPhone en Android (versie 6.0) stelt gebruikers nu ook in staat beeldjes te versturen via privéberichten. Via de site zelf is dat schijnbaar nog niet mogelijk.

Verder maakt de nieuwe versie van de app het navigeren makkelijker: je kan sneller toegang krijgen tot je DM's en meldingen via de tabbladen Activiteit en Ontdekken in de navigatiebalk.

Ook de filter- en zoekfunctie werd onder handen genomen, met het oog op een overzichtelijkere berichtenstroom. Je kunt nu filteren op Alles, Foto's, Video's, Nieuws en Personen, maar ook op tweets uit jouw buurt of tweets van door jou gevolgde gebruikers.

Ten slotte beschikt de app nog over meerdere tijdlijnen, waar je tussen kunt switchen middels een veegbeweging.

Foto's opnemen in openbare tweets is al lang mogelijk, maar de geüpdatete Twitter-app voor iPhone en Android (versie 6.0) stelt gebruikers nu ook in staat beeldjes te versturen via privéberichten. Via de site zelf is dat schijnbaar nog niet mogelijk. Verder maakt de nieuwe versie van de app het navigeren makkelijker: je kan sneller toegang krijgen tot je DM's en meldingen via de tabbladen Activiteit en Ontdekken in de navigatiebalk. Ook de filter- en zoekfunctie werd onder handen genomen, met het oog op een overzichtelijkere berichtenstroom. Je kunt nu filteren op Alles, Foto's, Video's, Nieuws en Personen, maar ook op tweets uit jouw buurt of tweets van door jou gevolgde gebruikers. Ten slotte beschikt de app nog over meerdere tijdlijnen, waar je tussen kunt switchen middels een veegbeweging.