De site van Twitter blijft af en toe onbereikbaar. Surfers krijgen dan de melding dat er een technische fout is ("Something is technically wrong"). Ook tweets plaatsen of berichten opzoeken is vaak onmogelijk.

Trending topic op de dienst is dinsdag "#twitterdown". Er zijn meldingen uit landen als Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Brazilië, Oeganda, Zuid-Afrika en de Filipijnen.

Op zijn statuspagina heeft Twitter het over een 'service disruption'. De microblogsite die 320 miljoen gebruikers telt, zegt te werken aan een oplossing. (Belga/WK)

De site van Twitter blijft af en toe onbereikbaar. Surfers krijgen dan de melding dat er een technische fout is ("Something is technically wrong"). Ook tweets plaatsen of berichten opzoeken is vaak onmogelijk. Trending topic op de dienst is dinsdag "#twitterdown". Er zijn meldingen uit landen als Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Brazilië, Oeganda, Zuid-Afrika en de Filipijnen. Op zijn statuspagina heeft Twitter het over een 'service disruption'. De microblogsite die 320 miljoen gebruikers telt, zegt te werken aan een oplossing. (Belga/WK)