Met wie heb je een 'affaire'? Google vult het automatisch voor u aan, met allicht interessante inzichten in uw persoonlijk (zoek)gedrag.

Toen een Amerikaanse blogger al 'affair wi' als zoekopdracht had ingetypt, vervolledigde Google dat tot de keuzemogelijkheden 'affair with married man', respectievelijk 'coworker', 'boss' en 'professor' in die volgorde. Klaarblijkelijk in functie van de zoekgeschiedenis van de blogger. Probeer het zelf en leer wat Google van jou weet. Zelf werd me als eerste item een 'affair with a stranger' gesuggereerd. Maar geen paniek, want dat betrof een film uit 1953.

Met wie heb je een 'affaire'? Google vult het automatisch voor u aan, met allicht interessante inzichten in uw persoonlijk (zoek)gedrag. Toen een Amerikaanse blogger al 'affair wi' als zoekopdracht had ingetypt, vervolledigde Google dat tot de keuzemogelijkheden 'affair with married man', respectievelijk 'coworker', 'boss' en 'professor' in die volgorde. Klaarblijkelijk in functie van de zoekgeschiedenis van de blogger. Probeer het zelf en leer wat Google van jou weet. Zelf werd me als eerste item een 'affair with a stranger' gesuggereerd. Maar geen paniek, want dat betrof een film uit 1953.