Het Gentse e-learningbedrijf U&I Learning gaat, zoals aangekondigd, zijn kapitaal met 2 miljoen euro verhogen. Bedoeling is de overnames van FSR en HyperOffice te financieren.

Ceo Francis Declercq had bij het bekendraken van de overnameplannen van het Franse HyperOffice al laten vallen dat die deels zou gefinancierd worden via de bank, deels via een kapitaalsverhoging. L'Echo schrijft dat het nu zover is: U&I Learning gaat nieuwe aandelen uitgeven die het kapitaal met 2 miljoen euro zouden moeten verhogen.

De nieuwe aandelen worden op de Vrije Markt aangeboden met een korting van 10 tot 15 procent. De Commissie voor het Bank-, Financie- en Assurantiewezen (CBFA) moet nog haar goedkeuring geven.

Het Gentse e-learningbedrijf U&I Learning gaat, zoals aangekondigd, zijn kapitaal met 2 miljoen euro verhogen. Bedoeling is de overnames van FSR en HyperOffice te financieren. Ceo Francis Declercq had bij het bekendraken van de overnameplannen van het Franse HyperOffice al laten vallen dat die deels zou gefinancierd worden via de bank, deels via een kapitaalsverhoging. L'Echo schrijft dat het nu zover is: U&I Learning gaat nieuwe aandelen uitgeven die het kapitaal met 2 miljoen euro zouden moeten verhogen. De nieuwe aandelen worden op de Vrije Markt aangeboden met een korting van 10 tot 15 procent. De Commissie voor het Bank-, Financie- en Assurantiewezen (CBFA) moet nog haar goedkeuring geven.