Het Gentse U&I Learning heeft een raamovereenkomst in de wacht gesleept bij het directoraat-generaal informatica van de Europese Commissie.

U&I Learning zorgt voor het ontwerp en de ontwikkeling van e-learningmodules op maat voor eindgebruikers bij de Europese instellingen. Het gaat om opleidingen rond it en softwareapplicaties. Ook andere vormen van leren, zoals 'blended leren' en 'virtuele klaslokalen' zullen het aanbod aanvullen.

De opdracht heeft een waarde van 7,2 miljoen euro over maximum 4 jaar (2 jaar + 2 mogelijke verlengingen van 1 jaar).

In de jaarresultaten vertoont U&I Learning trouwens een mooie groei. De omzet steeg met eenderde tot 12 miljoen euro. De EBITDA groeide met 21 procent tot 2,1 miljoen euro. Voor 2009 is het bedrijf erg voorzichtig en verwacht het een omzet van 13 miljoen euro.

Het Gentse U&I Learning heeft een raamovereenkomst in de wacht gesleept bij het directoraat-generaal informatica van de Europese Commissie. U&I Learning zorgt voor het ontwerp en de ontwikkeling van e-learningmodules op maat voor eindgebruikers bij de Europese instellingen. Het gaat om opleidingen rond it en softwareapplicaties. Ook andere vormen van leren, zoals 'blended leren' en 'virtuele klaslokalen' zullen het aanbod aanvullen. De opdracht heeft een waarde van 7,2 miljoen euro over maximum 4 jaar (2 jaar + 2 mogelijke verlengingen van 1 jaar). In de jaarresultaten vertoont U&I Learning trouwens een mooie groei. De omzet steeg met eenderde tot 12 miljoen euro. De EBITDA groeide met 21 procent tot 2,1 miljoen euro. Voor 2009 is het bedrijf erg voorzichtig en verwacht het een omzet van 13 miljoen euro.