Toezichthouder Transport for London schrapte in september de vergunning van Uber, omdat het bedrijf de veiligheidsregels niet na zou leven. Toen was al duidelijk dat Uber tijdens de behandeling van een beroep gewoon mag blijven opereren in Londen, een van de belangrijkste markten voor het Amerikaanse bedrijf.

Volgende week word er nog een voorbereidingszitting gehouden. Vakbond GMB en chauffeursvereniging Licensed Taxi Drivers' Association willen ook bij de zaak betrokken worden.

In ons land mag uber zijn Uber Pop al langer niet meer aanbieden. Hierover gebeurde op 23 september 2015 een uitspraak waarbij de taxidienst op 14 oktober 2015, twee weken later, er mee ophield. De duurdere Uber Black, met gelicentierde (privé)chauffers werd niet verboden.

Toezichthouder Transport for London schrapte in september de vergunning van Uber, omdat het bedrijf de veiligheidsregels niet na zou leven. Toen was al duidelijk dat Uber tijdens de behandeling van een beroep gewoon mag blijven opereren in Londen, een van de belangrijkste markten voor het Amerikaanse bedrijf.Volgende week word er nog een voorbereidingszitting gehouden. Vakbond GMB en chauffeursvereniging Licensed Taxi Drivers' Association willen ook bij de zaak betrokken worden.In ons land mag uber zijn Uber Pop al langer niet meer aanbieden. Hierover gebeurde op 23 september 2015 een uitspraak waarbij de taxidienst op 14 oktober 2015, twee weken later, er mee ophield. De duurdere Uber Black, met gelicentierde (privé)chauffers werd niet verboden.