The Wall Street Journal heeft bevestiging gekregen van het initiatief. Airbus zal H125 en H130 helikopters inzetten, terwijl Uber mensen van en naar het helikopterplatform zal vervoeren.

Het is niet de eerste keer dat Uber samenwerkt met helikopterdiensten, maar toont wel de verbreding van de horizon bij Airbus. Uber deed al aan vergelijkbare on-demand helikopterdiensten bij het filmfestival van Cannes, Bonnaroo Music en het Arts Festival.

Hoeveel een vlucht zal kosten is nog niet duidelijk. In het verleden lag het bedrag tussen de 100 en 1.000 dollar per vlucht. (WK)

The Wall Street Journal heeft bevestiging gekregen van het initiatief. Airbus zal H125 en H130 helikopters inzetten, terwijl Uber mensen van en naar het helikopterplatform zal vervoeren.Het is niet de eerste keer dat Uber samenwerkt met helikopterdiensten, maar toont wel de verbreding van de horizon bij Airbus. Uber deed al aan vergelijkbare on-demand helikopterdiensten bij het filmfestival van Cannes, Bonnaroo Music en het Arts Festival. Hoeveel een vlucht zal kosten is nog niet duidelijk. In het verleden lag het bedrag tussen de 100 en 1.000 dollar per vlucht. (WK)