De alternatieve taxidienst raadt aan de auto donderdag thuis te laten en de trein naar Brussel te nemen, om vervolgens via een UberPOP-rit de stad te doorkruisen.

Wie een rit deelt met een vriend, moet immers slechts de helft van de normale prijs betalen. 'Wij bieden 50 procent op alle ritten die je met iemand deelt. Een rit voor twee personen van 10 euro kost dankzij de korting maar 2,5 euro per persoon in plaats van 5 euro per persoon.'

Wie gebruik wil maken van de korting, vindt op de site van Uber een promocode die hij of zij bij de bestelling van een rit dient in te vullen in de Uber-app.

Het aanbod gaat in op donderdagochtend om 12u 's ochtends en loopt tot vrijdag 7u 's ochtends.

De alternatieve taxidienst raadt aan de auto donderdag thuis te laten en de trein naar Brussel te nemen, om vervolgens via een UberPOP-rit de stad te doorkruisen. Wie een rit deelt met een vriend, moet immers slechts de helft van de normale prijs betalen. 'Wij bieden 50 procent op alle ritten die je met iemand deelt. Een rit voor twee personen van 10 euro kost dankzij de korting maar 2,5 euro per persoon in plaats van 5 euro per persoon.'Wie gebruik wil maken van de korting, vindt op de site van Uber een promocode die hij of zij bij de bestelling van een rit dient in te vullen in de Uber-app. Het aanbod gaat in op donderdagochtend om 12u 's ochtends en loopt tot vrijdag 7u 's ochtends.