Hoe concreet de plannen van het bedrijf zijn is nog niet duidelijk. Maar CEO Dara Khosrowshahi zegt volgens Reuters dat hij verwacht dat vliegende voertuigen een betaalbaar massatransport zullen worden.

Khosrowshahi deed zijn uitspraak op een investeerdersbijeenkomst in Tokyo. Voor hem meteen het eerste bezoek aan het land sinds hij ceo van Uber werd. De taxidienst zelf probeert er intussen de regulering voor taxi's aan te vechten om ook daar actief te zijn.

Eerder kondigde Uber al aan vliegende taxi's in 2020 te willen testen in Los Angeles, Dallas en Dubai.

Hoe concreet de plannen van het bedrijf zijn is nog niet duidelijk. Maar CEO Dara Khosrowshahi zegt volgens Reuters dat hij verwacht dat vliegende voertuigen een betaalbaar massatransport zullen worden.Khosrowshahi deed zijn uitspraak op een investeerdersbijeenkomst in Tokyo. Voor hem meteen het eerste bezoek aan het land sinds hij ceo van Uber werd. De taxidienst zelf probeert er intussen de regulering voor taxi's aan te vechten om ook daar actief te zijn.Eerder kondigde Uber al aan vliegende taxi's in 2020 te willen testen in Los Angeles, Dallas en Dubai.